Події

​Житомиряни зняли на відео масову бійку, яка сталася вночі у центрі міста

19 May 2019, 11:07

Уночі 19 травня в центрі Житомира сталася масова бійка. На вулиці Леха Качинського, що поряд з майданом Соборним, відбувся конфлікт між чоловіками.

На відео, яке зняли очевидці, видно, що участь у бійці приймали щонайменше десяток чоловіків: билися не лише в рукопашну, а й кидались камінням та били ногами, тих що впав. При цьому самостійно піднятися після такого побиття вдавалося не усім. На місці події були присутні і жінки.


Як розповіли Житомир.infо очевидці події, бійка сталася близько опівночі. Мабуть, хтось викликав поліцію, адже як тільки з’явились патрульні, більшість учасників бійки втекла.

У прес-службі патрульної поліції Житомир.infо розповіли, що за вказаною адресою упродовж години надійшло до поліції два виклики.

«Було два виклики за схожими адресами з двох різних номерів телефонів. Перший о 23.28 за адресою Леха Качинського, 6. Проте на місці події поліцейські нікого не застали, а тому відзвітували, що факт про бійку не підтвердився. Наступний виклик надійшов уже після 12.00 години ночі за адресою Леха Качинського, 8, але теж нікого на місці події не було виявлено», - розповіли у патрульній поліції.

Житомир.infо

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка побиття поліція Леха Качинського  
Матеріали по темі