Політика

Член Житомирського виконкому хоче увійти до Ради громадського контролю при НАБУ

21 May 2019, 12:18

44 кандидати від 29 громадських організацій візьмуть участь у конкурсі з обрання членів до нового складу Ради громадського контролю (РГК) при Національному антикорупційному бюро України, який відбудеться 30 травня 2019 року.

Про це 20 травня повідомив сайт НАБУ.

«Голосувати за кандидатів можуть усі громадяни, які проживають на території України. Результати голосування будуть оприлюднені на сайті Бюро 6 червня 2019 року. Рейтингове інтернет-голосування відбудеться 30 травня 2019 року з 9:00 до 21:00 на офіційному сайті Національного антикорупційного бюро України. В результаті конкурсу оберуть 15 членів РГК, які забезпечуватимуть цивільний контроль Національного бюро. Захист процесу голосування від зовнішнього втручання забезпечуватиме Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України. Моніторинг процесу голосування забезпечуватиме ГО «Електронна демократія», - йдеться у повідомленні.

Оприлюднений також повний перелік кандидатів до складу РГК й докладна інформація про них.

Серед 44 кандидатів є член виконавчого комітету Житомирської міської ради Сергій Артьомов, якого до участі у конкурсі делегувала громадська спілка «Рух Ветеранів України».

Як повідомляв Житомир.info, член міськвиконкому Сергій Артьомов – заступник голови ГО «Атошник» та один із засновників однойменного ЖБК, який з літа 2017 року будує у Житомирі багатоповерхівку на вул.Князів Острозьких, 59.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: НАБУ Артьомов  
Матеріали по темі