Події

Під час штурханини біля одного з барів Житомира чоловік упав зі сходів та помер

22 May 2019, 09:40

У Житомирі під час конфлікту один чоловік впав зі сходів, вдарився головою та помер.

Про штурханину біля бару зранку, 22 травня, Житомир.info розповіли читачі.

«21 травня о 22:30 у Житомирі за адресою провулок Вацківський, 3, в пивному барі, під час бійки вбили людину», - повідомили читачі.

Заступник керівника прес-служби ГУ Нацполіції в Житомирській Ольга Номерчук інформацію про подію Житомир.info підтвердила.

«21 травня, увечері, до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з барів обласного центру виник конфлікт між чоловіками. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Було попередньо встановлено, що житомирянин, 1990 р.н., поконфліктував з іншим чоловіком, жителем Житомирського району, 1970 р.н., у результаті їхньої штурханини старший чоловік упав зі сходів закладу, вдарився головою, і отримав тілесні ушкодження від яких помер на місці події. Тіло чоловіка було направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. Попередня правова кваліфікація події – це ст. 119 (Вбивство через необережність)», - розповіла Ольга Номерчук.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня 2019 року на Богунії у Житомирі виник конфлікт між чотирма молодими людьми, троє з них продовжили розбірки бійкою: одного з учасників – госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство конфлікт бар  
Матеріали по темі