Події

Восьмирічний школяр з Житомирської області образився на дідуся і втік з дому

22 May 2019, 12:18

Подія сталась у Попільнянському районі увечері 21 травня. Хлопчик образився на свого на дідуся, який наказав йому зайнятись уроками замість бешкетування, і подався з дому. Поліцейські виявили втікача у кущах і повернули рідним.

Про це 22 травня інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Близько 23 години до Попільнянського відділу поліції звернулись стурбовані жителі одного із сіл району із повідомленням про зникнення свого 8-річного сина. Для з’ясування обставин на місце події виїхав черговий наряд поліції та ювенальні інспектори. Зі слів заявників з’ясувалось, що хлопчик удень повернувся додому зі школи і був під наглядом дідуся, поки батьки займались городніми роботами. Надвечір його онук зреагував на зауваження про необхідність виконання домашніх завдань втечею з дому. Самостійні пошуки дитини не принесли результатів. Злякавшись, що дитина потрапила у халепу, батьки таки вирішили зателефонувати правоохоронцям», - йдеться у повідомленні.

«Поліцейські організували пошукові заходи і уже за півтори-дві години виявили маленького втікача у кущах за сільськими хатами. Там він переховувався від батьківського гніву та й взагалі збирався ночувати. Упевнившись, що з хлопчиком усе гаразд, поліцейські повернули його до домівки. Із ним і дорослими членами родини провели профілактичну бесіду», - розповіла начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.

Як повідомляв Житомир.info, 18 травня 2019 року в Коростенському районі Житомирської області пішов зі школи-інтернату Юрій Савчук. Хлопця розшукали у бабусі в Романівському районі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція розшук втік  
Матеріали по темі