Суспільство

Поліція охорони знову виявила порушників з телефонами та гарнітурою під час складання другого ЗНО у Житомирській області

23 May 2019, 16:30

У Житомирській області 23 травня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури. Цьогоріч майбутні абітурієнти складали його після математики.

Інформацію 23 травня надає Вінницький регіональний центр оцінювання якості.

«У Житомирській області 11649 осіб було зареєстровано на складання ЗНО з української мови та літератури. Взяли участь 11334. Не з’явилися 315. Загалом явка абітурієнтів на ЗНО склала 97,3%. П’ятдесят вісім громадських спостерігачів були присутні на зовнішньому незалежному оцінюванні та жодного представника ЗМІ», - йдеться у повідомленні.

Співробітник управління поліції охорони в Житомирській області Олена Буліна розповіла Житомир.info, що під час складання ЗНО з української мови у порушників було виявлено 4 мобільних телефони та дві гарнітури (навушники).

«23 травня виявили – 4 мобільних телефонів та 2 Bluetooth гарнітури (навушники). Овруч - 2 телефони, Житомир – 2 телефони, Коростишів - 2 гарнітури (навушники). Абітурієнтів, які порушили правила, працівники центру оцінювання якості освіти відсторонили від подальшого проходження тестових завдань. Відтак поліція вкотре нагадує, що на пунктах тестування не можна користуватися засобами зчитування, передачі та відтворення інформації, до яких належать і мобільні телефони», - розповіла Олена Буліна.

Як повідомляв Житомир.info, 21 травня 2019 року у Житомирській області ЗНО з математики складали 5424 учасники. У пунктах здачі ЗНО було виявлено 5 мобільних у осіб, які прийшли на тестування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Буліна поліція охорони ЗНО  
Матеріали по темі