Місто

У Житомирі двоє дітей дочекалися від батька майже 91 тис. грн аліментів після введених обмежень

23 May 2019, 16:37

З початку нинішнього року на користь дітей Житомирської області стягнули понад 90 мільйонів гривень.

Про це 23 травня інформує головне територіальне управління юстиції в Житомирській області.

«Заходи примусового впливу були застосовані працівниками Богунського відділу державної виконавчої служби міста Житомир головного територіального управління юстиції у Житомирській області до батька двох дітей, який тривалий час не сплачував своїм нащадкам аліментів. Боржника обмежили у праві керування транспортними засобами, володіння зброєю, полювання та виїзду за межі України, наклали арешт на майно. А оскільки заборгованість перевищила три роки, винесли постанову ще й про накладення штрафу в розмірі 50 відсотків від заборгованої суми. Тож нарешті діти дочекалися від батька і аліментів, і коштів від штрафу, що сукупно становить майже 91 тисячу гривень», - йдеться у повідомленні.

Інший житомирянин заборгував своїй дитині понад 90 тисяч гривень. Та після вжитих державними виконавцями аналогічних санкцій змушений був повернути дитині кошти у повному обсязі, а на додаток – половину від цієї суми як компенсацію за багаторічне накопичення боргу з аліментів.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі чоловік збирався поїхати на відпочинок за кордон, тому був змушений сплатити своїй дитині накопичений аліментний борг у розмірі більше 80 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аліменти юстиція кошти борг  
Матеріали по темі