Влада

​Депутати без обговорень підтримали звіти очільників Житомирської ОДА та облради, а ті всім дякували

23 May 2019, 19:10

Під час сесії 23 травня депутати без обговорень підтримали звіти голів Житомирської державної адміністрації Ігоря Гундича та обласної ради Володимира Ширми. Депутати вирішили відразу проголосували, адже розглянули звіт на комісії. Чиновники висловили слова подяки один одному та депутатському корпусу.

«Я вже втретє стою за цією трибуною за останні три роки і звітую. Щиро вам всім дякую за те, що ви виявили таку довіру без обговорень на сесії, але з палким обговоренням на комісії розглянули звіт і зараз його підтримали. Нам за три роки спільної роботи вдалося дуже багато реалізувати проектів на Житомирщині. Це говорить про те, що, не дивлячись на наші політичні окраси, ми працювали як єдина команда. В якій би будівлі не знаходився мій кабінет у майбутньому, я завжди буду радий бачити вас і завжди буду радий з вами спілкуватись», - промовив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.


«Для мене Ігор Петрович є прикладом дипломата, політика. Я спостерігала три роки, як він знаходить можливості консолідувати прийняття важливих для області рішень. Хочу вам подякувати!», - сказала депутатка Житомирської обласної ради Ірина Костюшко.

«Від обласної ради теж хочу подякувати! Я не знаю, чи нам доведеться з Ігорем Петровичем бути в таких же іпостасях на майбутніх сесіях, але я хочу подякувати обласній державній адміністрації, тому що багато проектів реалізовано, а одна гілка не може це зробити. Якщо є взаєморозуміння, підтримка, то можна звернути гори. Ігорю Петровичу, усім заступникам і адміністрації щиро дякую», - проказав голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, 23 травня під час сесії обласної ради начальник ГУНП в Житомирській області розповів про підсумки роботи поліції за 2018 рік.

Фоторепортаж з сесії дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облради Гундич Ширма звіт  
Матеріали по темі