Події

​У селі Житомирської області з криниці завглибшки 12 метрів витягли неживого пенсіонера

25 May 2019, 13:22

24 травня жителька села Паволоч Попільнянського району Житомирської області виявила в криниці тіло власного чоловіка і подзвонила рятувальникам.

Про це 25 травня повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«24 травня о 09:00 до Служби порятунку «101» від поліції надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога у вилученні тіла чоловіка з криниці на території приватного домогосподарства в с. Паволоч Попільнянського району. Сповістила поліцейських про подію дружина загиблого, яка знайшла його», - інформують рятувальники.

Тіло 72-річного чоловіка знаходилося на глибині близько 12 метрів. За допомогою рятувальної мотузки фахівці ДСНС спустилися всередину. Обв’язавши загиблого за грудну клітину, працівники Служби порятунку дістали його на поверхню. Обставини надзвичайної події встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, того ж дня, 24 травня 2019 року, блискавка вдарила в будинок культури в іншому селі Попільнянського району – Кривому.

Як повідомляв Житомир.info, 31 серпня 2018 року у селі біля Житомира рятувальники дістали з криниці 25-річного травмованого чоловіка, а в січні 2019-го – мертвого чоловіка на вулиці Миру в обласному центрі.

Фотопідбірку веломандрівника про криниці Житомирської області дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: криниця УДСНС рятувальник потопельник  
Матеріали по темі