Події

​На трасі Київ-Чоп у Житомирській області перекинулась вантажівка з бітумом та перекрила дві смуги руху

27 May 2019, 09:37

Уранці на трасі Київ-Чоп у Коростишівському районі перекинулась вантажівка і перегородила усі смуги руху в напрямку столиці.

Про це о 8.30 27 травня Житомир.info повідомив читач. За словами чоловіка, усі автомобілі, що рухаються в напрямку Києва, одразу за Коростишевом відправляють на зустрічну смугу. Поблизу повороту на Городське на трасі лежить перекинутий бензовоз, побитий відбійник.


У прес-службі патрульної поліції в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про ДТП.

«О 5.18 27 травня на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП на 99 км траси Київ-Чоп. За попередньої інформацією, у автомобіля Renault з напівпричепом вистрелило переднє ліве колесо, у наслідок чого автомобіль здійснив наїзд на металевий відбійник та перекинувся. У результаті було перекрито дві смуги руху. У ДТП ніхто не постраждав. За попередніми даними, автомобіль перевозив бітум, а не пальне», - повідомила Тетяна Носадчук з патрульної поліції.

За повідомленням прес-служби ГУНП в Житомирській області, станом на 10.00 існує обмеження руху по обом полосам дороги у сторону столиці, патрульні поліцейські організовують реверсний рух автотранспорту на ділянці, де перекинулась автоцистерна.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 26 травня на трасі в Польщі згорів автобус «Київ-Прага», у якому їхали житомиряни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київ-Чоп аварія Коростишів  
Матеріали по темі