Місто

У ніч на 28 травня в Житомирі перекриють рух по Параджанова

27 May 2019, 12:30

Рух транспорту по вулиці Параджанова обмежать уже цієї ночі, рівно опівночі.

Про це 27 травня повідомив сайт Житомирської міськради.

«У зв’язку із проведенням робіт з капітального ремонту вул. Сергія Параджанова, буде обмежено рух автомобільного транспорту з 00:00 год. 28.05.2019 року на відрізку дороги від будинку № 64 до залізничного переїзду по вищевказаній вулиці», - поінформувала мерія.

Начальник управління транспорту та зв'язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний у коментарі Житомир.info 27 травня розповів, що йдеться про повне перекриття дороги задля робіт по першому шару асфальту (усього планується 3 етапи робіт).

«Перекриття триватиме весь вівторок (28 травня, ред.), а зранку в середу дорогу сподіваємося відкрити. Тролейбуси по Параджанова не ходитимуть зовсім, а маршрутки рухатимуться з об’їзд», - зазначив Костянтин Підпокровний.

Житомирське ТТУ у соцмережі повідомило, що 28 травня рух тролейбусів за маршрутами №6, 7а та №10 у зв’язку з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття по вулиці С.Параджанова буде здійснюватися до залізничного вокзалу.

Нагадаємо, спочатку рух по Параджанова збирались обмежувати з 24 травня, але через дощі обмеження перенесли на 28 травня.

«Підрядна організація ВАТ «АКЕЛІК ГРУП» з 5 год. проводитиме підготовчі роботи та укладатиме на дорозі вирівнюючий шар асфальтобетону на ділянці протяжністю 600 метрів від Заводу металевих конструкцій до залізничного переїзду», - пояснювала прес-служба Житомирської ОДА 24 травня (за ремонт даної дороги відповідає ОДА).

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня 2019 року підрядну компанію «ALKE», яка ремонтує вулицю Параджанова у Житомирі, попередили про розірвання угоди. На сесії міськради 23 квітня 2019 депутат Олександр Рибак обурився, що в Житомирі перед Пасхою вперше не робили ямковий ремонт, а ями на дорозі по Параджанова сягають 60 сантиметрів. 13 травня 2019 року в. о. начальника управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Валерій Ясинецький розповів, що капремонт на Параджанова планують завершити до липня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул. Параджанова дорога ремонт перекриття  
Матеріали по темі