Влада

Житомирський виконком зібрався на термінове засідання через інформацію про вбивство дівчинки. Пряма трансляція

28 May 2019, 13:36

Виконавчий комітет Житомирської міської ради 28 травня проводить позачергове засідання.

Інформація про засідання з’явилася на сайті міської ради за кілька годин до його проведення.

Порядок денний не оприлюднювався, але журналістам повідомили, що термінове зібрання пов’язане з інформацією про вбивство 5-річної дівчинки, яку завдяки «активістам» минулого року забрали з прийомної родини у Житомирі та передали біологічним батькам, що проживають в селі Овруцького району.


Нагадаємо, 28 травня в головному управління Нацполіції у Житомирській області повідомили про отримане повідомлення, що в одному із сіл Овруцького району батьки вбили свою 5-річну дитину. Попередньо поліцейські з’ясували, що дівчинка у будинку у ході сімейного конфлікту від свого батька отримала травми, що призвели до її смерті. Згодом мертве тіло дитини батьки спалили у печі та рештки викинули у річку. Про це вони нікому не сказали. Наразі батьки обоє затримані.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня 2018 року з житомирського будинку сімейного типу за рішенням суду забрали 4-річну дівчинку, яка 3 роки жила у прийомній сім’ї, і проти її волі віддали біологічній матері. Місцеві активісти влаштовували пікет й заявляли, що у них з’явилася інформація – у сімейному дитбудинку дівчинку зґвалтували. У поліції повідомили, що над дитиною не вчиняли наруги. Хто з місцевих «активістів» звинувачував батьків-вихователів і наполягав на поверненні Даринки біологічним батькам – дивіться у сюжеті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком вбивство  
Матеріали по темі