Суспільство

У Житомирській ОДА показали, як підрядна організація укладає асфальт біля смт Гуйва

28 May 2019, 17:58

На дорозі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський у напрямку Бердичева, біля смт Гуйва, триває поточний середній ремонт.

Як ідуть роботи, перевірив начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк, - 28 травня пише прес-служба облдержадміністрації.

«28 травня підрядник ПП «Автомагістраль» проводить укладання верхнього шару із щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші біля смт Гуйва. Загальна протяжність ремонту – 10,6 км. Крім укладання асфальту, передбачається облаштування з’їздів, зупинок, бордюрів тощо. Усі роботи планують завершити у червні. На поточний середній ремонт цієї ділянки залучили 50 млн грн за державною програмою та 43 млн грн «митних» коштів», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 22 травня 2019 року керівник Держагентства автомобільних доріг України Славомір Новак проінспектував ремонт дороги на ділянці від с. Двірець до Бердичева.

Як повідомляв Житомир.info, 20 березня 2019 року на Бердичівському КП почали ремонтувати дорогу, тому у напрямку Бердичева від мосту утворився затор.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гуйва дорога ремонт асфальт  
Матеріали по темі