Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області поліцейські зупинили бус за порушення правил: в транспорті виявили гвинтівку

29 May 2019, 17:48

У Житомирській області тривають оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на вилучення з незаконного обігу небезпечних предметів. Так, 28 травня на автотрасі у Житомирській області поліцейські зупинили автомобіль Citroen Jumpy, в якому виявили гвинтівку з прицілом.

Про це 29 травня інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«28 травня на автошляху Київ-Чоп працівники Ємільчинського відділення поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Citroen Jumpy під керуванням 32-річного жителя м. Радомишля. У салоні автомобіля поліцейські помітили гвинтівку з оптичним прицілом. Жодних документів на зброю чоловік не надав, відтак її вилучили. Нині триває встановлення всіх обставин подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на експертне дослідження», - йдеться у повідомленні.

Законодавством незаконне носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня у Житомирі під час патрулювання вулиць нацгвардійці помітили чоловіка, який побачивши їх, викинув пістолет «ТТ» у бік.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гвинтівка зброя поліція  
Матеріали по темі