Влада

Міський голова Житомира створив наглядову раду проекту #ЦяТорба

30 May 2019, 10:23

Житомирській міський голова Сергій Сухомлин створив наглядову раду та затвердив її склад.

Розпорядження «Про створення наглядової ради соціально-екологічного проекту #ЦяТорба» підписане мером Житомира 28 травня 2019 року.

«Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради «Про підтримку реалізації соціально-економічного проекту щодо обмеження використання пластикових пакетів на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади «#ЦяТорба» від 22 травня 2019 року №495, з метою належного впровадження соціального-екологічного проекту «#ЦяТорба»: створити наглядову раду соціально-екологічного проекту «#ЦяТорба» та затвердити її склад згідно з додатком», - йдеться у документі.

Згідно розпорядження, голова наглядової ради, у разі потреби, може залучати фахівців, спеціалістів, посадових осіб до засідань наглядової ради. Також, наглядова рада уповноважена надавати рекомендації, які є обов’язковими до розгляду особами, яким вони адресовані.

nagl-norba

Нагадаємо, 27 травня 2019 року в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info, гості студії говорили про те, чи розраховують ініціатори проекту #ЦяТорба зробити його масовим, чи готові житомиряни відмовитись від пластикових пакетів, скільки коштуватиме така сумка.

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня 2019 року на засіданні члени Житомирського виконкому говорили та підтримали проект #ЦяТорба, який обмежить використання пластикових пакетів у місті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦяТорба екосумка проект наглядова рада розпорядження  
Матеріали по темі