Політика

​Радикальна Партія Олега Ляшка шукає нові обличчя

30 May 2019, 10:24

Проект «Справжній народний депутат» стартує на території Житомирської області! Ти можеш стати справжнім народним обранцем! Проект покликаний знайти лідерів, що зможуть стати кандидатами у депутати від Радикальної партії Олега Ляшка у 6 одномандатних виборчих округах Житомирської області.


«Хто такий справжній народний депутат? Це не олігарх, це не представник кланів, це не син чи донька президентів, прокурорів або суддів! НІ! Це людина з народу, людина що відчуває біль та проблеми простих українців, яка знає що потрібно нам, людина якій не соромно дивитися в очі народу, адже він і є народ! Радикальна партія Олега Ляшка Житомирщини оголошує народний відбір! 21 липня пройдуть вибори до Верховної ради України і Житомирщина обиратиме 6 депутатів у мажоритарних округах.
Якщо ти любиш Україну і готовий боротися за права простих людей тобі до нас. Радикальна партія Олега Ляшка шукає кандидатів у народні депутати для участі у позачергових виборах. Україна потребує саме тебе! Ми хочемо бачити нові обличчя у Верховній Раді! Не олігархів, прокурорів, чинуш та їх дітей, ми хочемо бачити саме тебе
!», - зазначив Сергій Крамаренко, керівник обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Що потрібно для участі у проекті?

Народний відбір буде проходити у три етапи:

1 етап 29.05 - 02.06 прийом заявок від усіх бажаючих. Це можуть бути усі громадяни України, що поділяють погляди партії та готові разом з Олегом Ляшком боротися за кращу долю України.
Якщо ти виявив бажання стати справжнім народним обранцем маєш заповнити анкету за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1P5_CLVGFOyJuD9y1PFKVQQi430pKVGHENtaKvl8qaGw/viewform?fbclid=IwAR1O7Dz2br1dPUUK7BWKfF3ALYz47p1Q321pQ1BBT4MDbmHqoOUtd9b1ARY&edit_requested=true, де обов`язково зазначити написати три першочергові кроки, які плануєш реалізувати на посаді депутата Верховної Ради та записати коротке мотиваційне відеозвернення до своїх виборців, в якому пояснити, чому саме ти маєш представляти громаду Житомирщини у Верховній раді України.

2 етап : 03.06-07.06 відбудеться конкурсний відбір шляхом онлайн голосування за кандидатів. Якщо тебе підтримають прості люди, надавши тобі найбільшу кількість голосів, ми висунемо тебе кандидатом у депутати і ти станеш народним обранцем! ( партійна аналітична група суворо стежитиме, аби голосували люди, а не боти).

3 етап: до 10.06 зустріч з Лідером. Особисто Олег Ляшко поспілкується з тобою про майбутні плани та шляхи їх реалізації, про проблеми, що цікавлять українців та шляхи їх вирішення. Саме ти зможеш розказати, що турбує людей у твоєму краї.

За результатами зустрічі Олег Ляшко запропонує З’їзду партії висунути переможця кандидатом у народні депутати.

Країна чекає на зміни! Країна чекає на тебе!


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі