Події

У селі Житомирської області на пожежі постраждали господар будинку та рятувальник

30 May 2019, 12:22

30 травня сталася пожежа в житловому будинку в с. Романівка Романівського району Житомирської області.

Про це 30 травня інформує сайт Твій Романів.

«Під час ліквідації пожежники врятували та винесли з будинку чоловіка. Йому надали першу медичну допомогу, постраждалого забрала карета швидкої. Також під час надзвичайної події постраждав один з рятувальників. Обох чоловіків доправили в реанімаційне відділення Романівської ЦРЛ з отруєнням чадним газом», - йдеться на сайті.

У прес-службі ДСНС України в Житомирській області Житомир.info розповіли подробиці події.

«30 травня о 6:46 до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку с. Романівка Романівського району. Селянка, вийшовши зранку на город, побачила дим із сусіднього будинку та викликала рятувальників, й сказала своєму чоловіку, аби він побіг на допомогу сусіду. По прибуттю чергового караулу, з будинку йшов густий дим, чоловік сусідки так і не зміг потрапити в оселю та перевірити чи є там 72-річний господар. Вогнеборці, провівши розвідку в середині житла, виявили його на порозі між кімнатами, він був при свідомості, але сильно кашляв. До прибуття «швидкої», рятувальники надавали першу медичну допомогу постраждалому. Чоловіка було госпіталізовано до лікарні з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння. Силами бійців ДСНС о 9:28 пожежа була ліквідована. До ліквідації залучалося 4 чоловіки особового складу», - розповіли у ДСНС

Також, у прес-службі підтвердили Житомир.info інформацію про те, що під час гасіння пожежі постраждав рятувальник.

«Дійсно, ми можемо підтвердити той факт, що пожежник, 1965 р.н, який рятував господаря з палаючого будинку, також постраждав. Проте, поки всі обставини не відомі, зараз виїхала група з управління для з’ясування всіх подробиць. Попередньо – отруєння чадним», - розповіла керівник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності управління ДСНС України в Житомирській області Ірина Романюк.

Як повідомляв Житомир.info, 21 травня 2019 року в с. Мірча Радомишльського району через коротке замкнення згоріла хата, де родина готувалися до хрестин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Романівський район пожежа ДСНС рятувальник  
Матеріали по темі