Місто

​Голова Житомирської ОДА знову «провідав» стадіон «Полісся», де вже завершують асфальтувати доріжки

31 May 2019, 14:56

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич 31 травня у черговий раз навідався на стадіон «Полісся», де триває реконструкція.

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

«Вже відчувається масштабність реконструкції стадіону «Полісся». Перевірив, як ідуть роботи на об‘єкті. Активно займаються гумовим покриттям, невдовзі завершення робіт на ядрі, на наступному тижні - завершення асфальтування. На черзі - накриття та тенісний корт», - розповів Ігор Гундич і відмітив, що «вкотре переконався: чим частіше буває на стадіоні, тим активніше там ідуть роботи».

Нагадаємо, 11 березня 2019 на засіданні Ради регіонального розвитку в Житомирі Ігор Гундич назвав стадіон «Полісся» головним спортивним символом змін на Житомирщині. А 8 квітня 2019 віце-прем’єр міністр України Генадій Зубко проінспектував хід реконструкції житомирського стадіону «Полісся». Тоді керівник Житомирської ОДА Ігор Гундич розповів, що здати в експлуатацію об’єкт сподіваються у другому-третьому кварталі поточного року.

17 травня футбольна команда «Полісся» вперше за останні 15 років провела тренування на «рідному» стадіоні в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкція стадіону «Полісся» почалася в 2013 року – тоді з компанією «АртХаус» департамент ОДА підписав договір на 11,4 мільйонів гривень на реконструкцію західної трибуни. У 2015 році підрядникам доплатили ще 3 мільйони, а у 2016 році – ще 8,5 мільйонів. У червні 2016 року взялися за реконструкцію футбольного поля та благоустрій території: на відкритих торгах з пропозицією у 7,68 мільйона гривень тоді перемогла компанія «Елітбуд-1». Станом на лютий 2018 року в стадіон вже було вкладено більше 100 млн грн. 1 березня 2019 року голова ОДА Ігор Гундич говорив, що вартість реконструйованого стадіону «Полісся» буде в межах 150 мільйонів гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон Полісся реконструкція  
Матеріали по темі