Економіка

Фахівці «Фрідом фінанс Україна» навчали житомирян мистецтву інвестування

31 May 2019, 15:01

Інвестувати сьогодні - це модно, доступно й просто. Адже вкладені гроші в акції та облігації можуть не лише принести дохід, а й долучити до процесів розвитку економіки як в Україні, так і у світі в цілому. А от які інструменти потрібно задіяти, аби наблизитись до цього як ніде інде знають у компанії «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».

«ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» - це частина Freedom Holding Corporation, який забезпечує доступ на світові фондові ринки: український, американський, російський, казахстанський. Практично на всі ринки, які існують в світі. Будучи брокерами на фондовому ринку більше восьми років ми розуміємо, що залишатися прибутковим на фондовому ринку дійсно мистецтво», - розповідає виконавчий директор ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» Ерлан Солтанов.


Вже протягом п’яти років, щотижня фахівці ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» проводять навчальні семінари «Мистецтво інвестування», навчаючи людей фінансової грамотності: як працювати з фондовим ринком та як діяти, аби мінімізувати ризики вкладень і примножувати їх. Такий семінар відбувся і в Житомирі.

«На сьогодні ми бачимо в Україні найбільш захищеним інструментом інвестування - це облігації внутрішньої державної позики України. Імітентом виступає держава, відповідно усі ризики, які пов’язані з інвестуванням у подібні інструменти бере на себе держава», - говорить виконавчий директор ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» Ерлан Солтанов.

За новими фінансовими знаннями прийшли близько півсотні слухачів.

«Очікувала для себе знайти методи та шляхи інвестування. Тому, що планую в подальшому вкладати кошти і здобувати від цього прибуток. Планую в подальшому звернутись у відділення ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» для детальної інформації», - ділиться учасниця семінару «Мистецтво інвестування» Юлія Білявська.

Не приховують задоволення від відвідування семінару й ті, хто вже працює з ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».

«Фінансові установи, такі як банки, вони не є єдиним інструментом збереження коштів від інфляційних процесів, які є в країні, що крім цього можна інвестувати і в державні облігації, які на сьогодні ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА» робить доступним для людей. Я є клієнтом цієї компанії, я маю там низку цінних паперів, облігацій, державної позики. Купонний дохід по облігаціям є вищим, ніж той, який можна отримати, тримаючи кошти на депозитному рахунку в банку. Тому, я задоволений і мене все влаштовує», - каже учасник семінару «Мистецтво інвестування» Борис Пахолюк.

Щоб стати успішним і обізнаним у сфері інвестування, потрібно навчитися спершу не втрачати, а потім вже заробляти. За таким принципом примножує свої заощадження Роман. Хлопець переконаний: не обов’язково будувати бізнес, якщо вкладати гроші у те, що має потенціал.

«Наприклад є молода компанія, яка хоче розвиватись, не жадібна до грошей, ти бачиш, що вони виростуть і ти у них вкладаєш, вони ростуть і добро повертається добром. На даний момент я нічого не втратив, прибуток невеликий, але він є», - зазначає учасник семінару «Мистецтво інвестування» Роман Гречаний.

Семінар тривав більше двох годин, після чого продовжився активною сесією запитань від слухачів і відповідей експертів від ТОВ «ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі