Події

СБУ в Житомирській області перекрила канал постачання марихуани та метадону до виправної установи

31 May 2019, 17:50

Співробітники Служби безпеки України блокували постачання наркотичних засобів засудженим однієї з установ виконання покарань у Житомирській області.

Про це 31 травня інформує прес-група УСБ України в Житомирській області.

«Оперативники спецслужби встановили, що засуджені налагодили схему постачання марихуани та метадону на територію режимного об’єкту. До протиправної діяльності зловмисники залучили двох місцевих жителів, які запаковували «товар» у формі кулі та в обумовлений час і місце перекидали його через загорожу виправної установи», - йдеться у повідомленні.

За оперативною інформацією «наркодоставка» до режимного об’єкта здійснювалась декілька разів на тиждень.

«Правоохоронці затримали двох зловмисників – місцевих жителів ‒ під час чергового переправлення засудженим кілограма марихуани та п'ятнадцяти грамів метадону. Вартість вилученої партії наркотиків становить понад сорок тисяч гривень за цінами «чорного ринку». Вирішується питання щодо оголошення фігурантам справи про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії», - поінформували в СБУ.

Як повідомляв Житомир.info, 15 травня 2019 року біля центрального автовокзалу «Житомир» на вулиці Київській правоохоронці затримали наркоділків, в яких вилучили кокаїну на 1 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: СБУ виправна установа наркотики  
Матеріали по темі