Події

За добу в Коростишеві горів житловий будинок, а в Ємільчинському районі – автомобіль

1 June 2019, 14:38

Упродовж минулої доби рятувальники ліквідували 3 пожежі в Житомирській області. Окрім коростишівської оселі вони загасили палаюче сміття в с. Терехове Бердичівського району та загоряння автомобіля в с. Михайлівка Ємільчинського району.

Про це 1 червня інформує прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«31 травня о 15:30 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку на двох господарів у м. Коростишів. По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику у будинку спостерігалось сильне задимлення. Рятувальникам довелось застосувати апарати для захисту органів дихання. Провівши розвідку всередині оселі, вони виявили осередок займання в кімнаті. Там горіли килими та меблі. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити домашнє майно в кімнаті загальною площею 16 кв. м. За межі кімнати рятувальники не допустили розповсюдження полум’я», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

«Як вдалося з’ясувати, господар оселі вирішив приготувати їжу на плиті, що розпалюється дровами. Чоловік розтопив грубу та пішов у місто у своїх справах. Він попросив приглянути за пічкою свого 15-річного сина. Юнак також через деякий час пішов гратись з однолітками, зачинивши усі вікна та двері в оселі. Коли його сестра поверталась з навчання, то побачила, що з їхнього помешкання йде густий дим. Вона і викликала вогнеборців», - поінформували у ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 30 травня 2019 року сталася пожежа в житловому будинку в с. Романівка Романівського району Житомирської області. Працівник ДСНС рятуючи господаря будинку сам потрапив до лікарні з отруєнням чадним газом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростишів Ємільчинський район пожежа ДСНС  
Матеріали по темі