Місто

На новому спортмайданчику в Житомирі двоє чоловіків зрізали пандус з гойдалки, завантажили на авто та поїхали геть: поліція розпочала перевірку

2 June 2019, 14:08

У Житомирі двоє чоловіків з нового інклюзивного спортивного майданчика на вулиці Київській зрізали пандус з гойдалки, завантажили в автомобіль та поїхали геть.

Про це на своїй сторінці у Facebook 2 червня написала Олена Розенблат.

«Можливо я помиляюся або чогось не знаю, і це були якісь міські комунальні служби ... АЛЕ поки, те що я бачу, не вкладається в голові ...31.05.2019: 15.57 - приїжджає сірий автомобіль. З 15.57 до 16.10 в посиленому режимі працює 2 людини і посеред білого дня зрізають пандус з гойдалки .... 16.13 - пандус вантажать в легковий автомобіль і авто їде ... Пандус залишив по собі спогади і дірки в покритті. Люди!!!! Що це було??? Посеред білого дня. P.S. На майданчику працює відеоспостереження!», - написала Олена Розенблат.

У коментарі Житомир.info 2 червня в прес-службі ГУ Нацполіції в Житомирській області сказали, що проводиться перевірка.

«За вказаними у дописі відомостями проводять перевірку», - сказали у прес-службі поліції.

Нагадаємо, наприкінці травня 2019 року за ініціативи нардепа Борислава Розенблата збудували та відкрили інклюзивний спортивний майданчик. На 900 квадратних метрах з м’яким покриттям розмістилися і тренажери, і гойдалки, які є доступними для кожного.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 9 на 10 квітня 2019 року в Житомирі в дворі, по вулиці Київській, 13, невідомі викрали гумове покриття з майбутнього інклюзивного спортивного майданчика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат інсклюзивний майданчик пандус  
Матеріали по темі