Місто

​У Житомирі перший робочий тиждень літа буде спекотним, але з короткочасними дощами та грозами

3 June 2019, 13:54

Перший літній робочий тиждень у Житомирі обіцяє бути спекотним, але разом з тим можливі короткочасні дощі та навіть грози.

Про це 3 червня Житомир.info повідомили в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

У вівторок, 4 червня, мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень у Житомирі та області невеликий короткочасний дощ, місцями по області гроза. Вітер східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі 11-16 градусів тепла, вдень – 24-29 градусів тепла. У Житомирі вночі 14-16 градусів тепла, вдень 26-28 градусів тепла.

У середу, 5 червня, мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, в решту часу короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі 13-18 градусів тепла, вдень 22-27 градусів тепла.

У четвер, 6 червня, мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі 13-18 градусів тепла, вдень 22-27 градусів тепла.

У п’ятницю, 7 червня, мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі 13-18 градусів тепла, вдень 24-29 градусів тепла.

Крім того, синоптики попереджають про надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки у Житомирській області упродовж 4-6 червня.

Нагадаємо, з 1 червня у Житомирі розпочався купальний сезон. За інформацію Житомирського обласного центру з гідрометеорології, температура води в річці Тетерів за даними спостереження гідропоста Житомир станом на 9 годину ранку 3 червня становить 20,4 градуси тепла. Разом з тим Житомирський обласний лабораторний центр 28 травня інформував про те, що в річках Тетерів та Гнилоп’ять виявлено найбільше бактерій.

Як повідомляв Житомир.info, синоптики обіцяли в Житомирі теплу погоду без опадів на перші літні вихідні 2019.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода літо спека  
Матеріали по темі