Події

​У Новограді-Волинському врятували 11-річну дівчинку та чоловіка, які тонули в річці Случ

3 June 2019, 14:14

У Новограді-Волинському рятувальники надали допомогу двом людям, які ледь не потонули у річці Случ.

Про це 3 червня повідомила прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«2 червня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Новоград-Волинський на річці Случ ледь не втопилося двоє людей. Як вдалося з’ясувати, того дня рятувальник Новоград-Волинської міської комунальної рятувальної станції на воді Микола Цилик проводив плановий обхід території. Зі сторони мосту він почув крики. Коли підбіг ближче, то побачив, що у річці на відстані близько 40 м від берега видно дві людини. Одна з них борсалася на поверхні, іншу ж ледве було видно», - йдеться у повідомленні.

Чоловік негайно кинувся у воду та поплив до потопаючих. З’ясувалось, що це маленька дівчинка та дорослий чоловік. Дитина лежала на спині у дорослого, який ледве тримався на воді.

«Микола Цилик кинув дівчинці рятувальний круг, а чоловіка став підтягувати за плечі. Вже на березі спільно з відпочиваючими чоловікові надали першу медичну допомогу і він прийшов до тями. У дівчинки був просто переляк. Зі слів дитини, їй 11 років, а чоловік, з яким вона опинилась у воді – друг її сім’ї. Допомога медиків їм не знадобилась. Усі інші обставини пригоди продовжують з’ясовувати фахівці», - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, у перші вихідні літа на річці Крошенка у Житомирі втопився 32-річний чоловік.

Як повідомляв Житомир.info, 17 травня 2019 року в Новоград-Волинському районі 2-річна дитина втопилась у ставку, що знаходиться біля приватного домоволодіння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Случ рятувальник ДСНС  
Матеріали по темі