Місто

​У бюджеті Житомира передбачили 500 тис. грн та шукають підприємця, який зможе організувати денне перебування особливих дітей

4 June 2019, 11:11

У Житомирі оголосили конкурс на отримання коштів з місцевого бюджету для здійснення заходів, спрямованих на організацію денного догляду дітей з комплексними порушеннями або складними порушеннями розвитку.

Відповідне оголошення опубліковане 3 червня на сайті Житомирської мерії.

«Метою конкурсу є задоволення потреб Житомирської міської об’єднаної територіальної громади у послугах із денного догляду дітей з комплексними порушеннями або складними порушеннями розвитку», - йдеться в оголошенні.

Учасниками конкурсу можуть стати недержавні юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які відповідають критеріям діяльності суб’єктів, що надають соціальні послуги відповідно до вимог чинного законодавства.

Вони мають надавати наступні соціальні послуги:

  • - забезпечення умов для денного перебування;
  • - забезпечення харчуванням;
  • - допомога у самообслуговуванні (дотримання особистої гігієни, рухового режиму, прийом ліків, годування);
  • - спостереження за станом здоров'я, надання реабілітаційних послуг;
  • - формування та підтримка навичок самообслуговування;
  • - психологічна підтримка;
  • - організація денної зайнятості, дозвілля.

«Для фінансування послуг денного догляду дітей з комплексними порушеннями або складними порушеннями розвитку в межах конкурсу передбачаються кошти місцевого бюджету в сумі до 500,00 тис. грн», - йдеться в оголошенні.

Бажаючі взяти участь у конкурсі мають до 2 липня подати відповідний пакет документів до департаменту соціальної політики Житомирської міської ради.

Конкурс має відбутися 9 липня 2019.

З детальними умовами конкурсу та переліком необхідних документів можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, 22 травня Житомирський виконком оголосив конкурс на організацію за бюджетні кошти денного перебування дітей з важкими розладами.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2019 року на виконкомі розглянули результати проведеного конкурсу соціально-культурних проектів, які планують реалізувати в Житомирі за кошти місцевого бюджету упродовж 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс інвалідність інклюзія соцзахист  
Матеріали по темі