Події

Поліцейські затримали двох молодиків, які у передмісті Житомира пограбували магазин, погрожуючи пістолетом

5 June 2019, 09:31

У Житомирській області протягом 40 хвилин поліцейські затримали двох молодиків на ВАЗ, які у с. Тетерівці вчинили розбійний напад на магазин.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Увечері 4 червня у Житомирському районі наші поліцейські блискавично затримали двох молодиків, які підозрюються у розбійному нападі на магазин у с. Тетерівці. Один із зухвальців увірвався у приміщення з погрозами і демонстрацією пістолета, забрав гроші, що були у касі. Важливу роль у швидкому розкритті зухвалого злочину відіграли негайне звернення місцевих жителів до поліцейських і відомості від очевидців та свідків і про прикмети ймовірних злочинців, і про автомобіль, яким вони пересувались. Це дозволило нам, не втрачаючи дорогоцінного часу, перекрити в’їзди і виїзди у населені пункти на території 8 районів Житомирщини й обласного центру та зорієнтувати максимальну кількість зовнішніх нарядів поліції на розшук і зупинку автомобіля підозрюваних», - пише Вячеслав Печененко.

За словами головного поліцейського області, обох парубків – 18 та 24-х років, жителів Романівського району – затримали блискавично упродовж 40 хвилин. На своєму ВАЗі вони встигли від’їхати від місця вчинення злочину не далі 20 км. Під час огляду у них виявили і стартовий пістолет, яким погрожували продав чині, й викрадені гроші.

«Дякую громаді за допомогу і поліцейським за оперативність у розкритті зухвалого злочину. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження. Покарання за такі дії – від 7 до 12 років позбавлення волі», - зазначив Вячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, за один вечір, 21 лютого 2019 року, у Житомирі сталося два розбійних напади зі схожими обставинами: спершу люди в масках і зі зброєю пограбували приватний торговельний офіс, а потім вдерлися до ювелірної майстерні, зв’язали майстра і забрали заготовки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Печененко напад поліція затримання розбій зброя  
Матеріали по темі