Місто

В ОДА пояснили, чому на Параджанова в Житомирі призупинили ремонт та вивезли техніку

5 June 2019, 10:58

З понеділка, 3 червня, на вулиці Параджанова в Житомирі припинили ремонт та вивезли техніку.

Таку інформацію Житомир.info повідомили читачі.

«З понеділка робітники припинили роботи на Параджанова, забрали техніку. Вулиця наполовину розрита. Невже це весь ремонт?», - запитують читачі.

Житомир.info переадресував запитання начальнику управління дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА Роману Крисюку.

«Там дійсно поки не проводяться роботи. Генпідрядник (ВАТ «АКЕЛІК ГРУП», - ред.) пояснює, що в нього люди працюють вахтовим методом, вони відпрацювали місяць і їм треба відпочити хоч кілька днів. Я звернувся до підрядника з офіційним листом та вимогою терміново відновити роботи з капітального ремонту на вулиці Параджанова, інакше договір буде розірваний», - пояснив Роман Крисюк 5 червня.

Нагадаємо, 600 метрів вулиці Параджанова в Житомирі ремонтують за кошти дорожнього фонду облдержадміністрації, тому за нього відповідає ОДА. Рішення про передачу ОДА функцій замовника на ремонт вулиці ухвалили на виконкомі Житомирської міської ради 20 червня 2018. Вартість проекту складає 28,5 млн грн. Роботи планували завершити до липня 2019 року. Зранку 28 травня 2019 року на Параджанова на добу обмежили рух транспорту та приступили до вкладання першого шару асфальту.

Як повідомляв Житомир.info, 11 квітня 2019 року підрядну компанію «ALKE», яка ремонтує вулицю Параджанова у Житомирі, попередили про розірвання угоди. На сесії міськради 23 квітня 2019 депутат Олександр Рибак обурився, що в Житомирі перед Пасхою вперше не робили ямковий ремонт, а ями на дорозі по Параджанова сягають 60 сантиметрів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Параджанова ремонт вулиця  
Матеріали по темі