Політика

Депутат Житомирської міської ради отримав роялті від Coca-Cola

5 June 2019, 17:55

Депутат Житомирської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка, підприємець Олександр Ракович отримав роялті від іноземної компанії Coca-Cola.

Повідомлення про суттєві зміни у майновому стані він оприлюднив 28 травня.

Зазначається, що 24 травня 2019 року він іноземного підприємства «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» Ракович отримав 150 тис. грн як роялті.

Роялті — будь-який платіж, отриманий як винагорода за користування або за надання права на користування будь-яким авторським та суміжним правом на літературні твори, твори мистецтва або науки, включаючи комп’ютерні програми, інші записи на носіях інформації, відео- або аудіокасети, кінематографічні фільми або плівки для радіо- чи телевізійного мовлення, будь-яким патентом, зареєстрованим знаком на товари і послуги чи торговельною маркою, дизайном, секретним кресленням, моделлю, формулою, процесом, правом на інформацію щодо промислового, комерційного або наукового досвіду (ноу-хау).

До речі, це перше за три роки повідомлення про суттєві зміни голови фракції Радикальної партії Ляшка.

Нагадаємо, Олександр Ракович є власником більше десятка торгових марок: у 2018 році до 15 власних знак для товарів і послуг він додав ще один – «Бердичівська Хмільна». В декларації за 2018 рік вказано, що Ракович отримав 25 тис. 751 грн роялті від державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод», в 2017 році від ЖЛГЗ підприємець отримав 41 тис. 875 грн роялті, в 2016 році – 22 тис. 764 грн.

Як повідомляв Житомир.info, генеральний директор ТОВ «Полісся-Продукт» Олександр Ракович на місцевих виборах 2015 року був обраний депутатом міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка. В травні 2019 року Ракович написав заяву про складання повноважень голови міської організації РПЛ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: роялті Ракович декларація  
Матеріали по темі