Події

В одному з районів Житомирської області негода зірвала дах з лікарні, повалила дерева та підтопила будинки

6 June 2019, 10:00

5 червня, увечері, Романівським районом Житомирської області пройшла стихія - дощ, гроза, сильні пориви вітру. Вітер зірвав дах на дитячому відділенні Романівської центральної районної лікарні.

Про це 6 червня інформує сайт Твій Романів.

«У Залужному на трасу впало дерево, а у Мирополі рух дорогою перекрили аж два. Поламані вітром дерева прибирали з дороги романівські та миропільські рятувальники. Крім того бійці ДСНС у цей же приблизно час виїжджали на пожежу у Червоних Хатках. Там горів приватний житловий будинок. Рятувальники кажуть, найімовірніше його підпалив розряд блискавки. Згоріли покрівля, веранда і частина перекриття. Читачі також повідомляють, що вода масово попідтоплювала двори, городи, а в декого навіть стояла у будинках. Вода в маленьких річках-потічках розлилася широким плесом, а в деяких селах району текла бурхливою гірською річкою», - йдеться на сайті.

Нагадаємо, з 4 на 5 червня 2019 року складні погодні умови, які супроводжувалось активною грозовою діяльністю, шквальним вітром, зливними дощами, призвели до пошкодження електричних мереж у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, гроза з потужним вітром, що 4 червня 2019 року пронеслася Житомиром, хоч була короткочасною, та встигла наробити шкоди: буря зірвала дах з трибун стадіону агротехколеджу та повалила дерева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Романівський район негода дерева ДСНС  
Матеріали по темі