Події

У Житомирській області підліток підстрелив 12-річного товариша з пневматичної гвинтівки

7 June 2019, 10:44

У Черняхівському районі Житомирської області підліток отримав кульове поранення з пневматичної гвинтівки під час гри зі своїм товаришем.

Про це 7 червня повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Повідомлення про травмування хлопця надійшло до поліції увечері 6 червня з медичного закладу. За інформацією лікарів, 12-річний житель Черняхівського району за місцем проживання отримав поранення ступні.

«На місці працівники поліції з’ясували, що цього дня хлопець грався у подвір’ї свого 14-річного товариша. Попередньо, старший хлопець знайшов удома пневматичну гвинтівку, що належить його батькові, та вистрілив у напрямку купи щебеню на подвір’ї. Однак куля зрикошетила та влучила у ногу його товариша», – інформують у ГУНП.

Поліцейські вилучили з місця події зброю. Нині слідчі підготували подання до суду про направлення її на експертне дослідження. Подія належним чином зареєстровано. У рамках розпочатого досудового розслідування тривають відповідні перевірки.

Правоохоронці вкотре закликають власників будь-якої зброї – мисливської чи пневматичної – відповідально ставитися до її збереження.

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році в Романівському районі Житомирської області 11-річний хлопчик під час гри вистрелив з мисливської зброї у 8-річного товариша. Дитину врятувати не вдалося.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гвинтівка пневматична зброя зброя поранення  
Матеріали по темі