Політика

Депутатка міської ради буде балотуватися до парламенту від партії Медведчука по мажоритарному округу в Житомирі

7 June 2019, 10:54

Депутатка Житомирської міської ради від Опозиційного блоку Наталія Леонченко, яка очолює фракцію цієї політсили і керує гуманітарною комісією міськради, буде балотуватися до Верховної Ради.

Про це сама Леонченко повідомила 6 червня у Facebook.

«Перший крок до Верховної Ради України зроблено. Партійним з'їздом Опозиційної платформи "За життя" затверджена кандидатом у народні депутати Украйни по 62-му одномандатному округу (м.Житомир). Партійний список очолив Юрій Бойко!», - написала Леонченко.

У першій п’ятірці списку крім Бойка є також Вадим Рабінович, Віктор Медведчук (голова політради партії), Наталія Королевська та Сергій Льовочкін.

Нагадаємо, в 2018 році Наталія Леонченко отримала 119 тис. 400 грн зарплати від регіональної організації політичної партії «Опозиційний блок» у Житомирській області, де вона працює за сумісництвом і є заступником голови цієї організації. За основним місцем роботи в КВНЗ «Житомирський медичний інститут» Житомирської обласної ради Леонченко отримала за рік 131 тис. 267 грн зарплати.

Як повідомляв Житомир.info, президент Володимир Зеленський 21 травня 2019 року підписав указ «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів». 31 травня Центральна виборча комісія утворила 199 окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ВР Леонченко Опоблок  
Матеріали по темі