Події

Через ДТП з тролейбусом на Великій Бердичівській у Житомирі утворився затор

7 June 2019, 14:09

В обідню пору 7 червня на вулиці Великій Бердичівській у Житомирі утворився затор через дорожньо-транспортну пригоду: зіткнулися авто і тролейбус.

Повідомлення про це користувачі Facebook опублікували у групі ДТП/події Житомир.

У дописі зазначено, що транспорт об‘їжджає місце ДТП через Новий Бульвар і Малу Бердичівську.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info повідомили, що автопригода минулася без травмованих.

«О 13.31 год. надійшло повідомлення про те, що на вулиці Великій Бердичівській, поблизу Михайлівської, сталася ДТП: автомобіль Geely зіткнувся з тролейбусом», – розповів речник патрульної поліції Ігор Іванюк.

Нагадаємо, неподалік будівлі мерії та майдану Корольова на Великій Бердичівській замінюють тепломережу діаметром 420 мм, роботи розпочалися наприкінці травня. Через заміну теплотраси рух транспорту здійснюється по одній смузі. 27 травня сайт міськради інформував, що роботи планують завершити за 3-4 тижні.

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня 2019 року на перехресті проспекту Миру та вулиці Романа Шухевича автомобіль «Лада» скоїв наїзд на велосипедиста. Водій двоколісника, 14-річний житомирянин, який несподівано здійснив маневр повороту, отримав травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі