Суспільство

Як і що їдять українські підлітки. Дослідження

7 June 2019, 16:15

Щодня їдять разом з родиною троє з п’яти опитаних українських підлітків. З віком спільне щоденне споживання їжі зменшується.

Такими є результати дослідження 10-17-річних українців, оприлюднені дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), - інформує Українська правда.

«Лише кожен п’ятий опитаний ніколи не переглядає телевізор під час їжі. Майже третина щодня або 5-6 днів на тиждень споживають їжу перед телевізором. Підлітки часто п’ють колу та інші газовані напої з цукром: більше разу на тиждень це робить майже кожна друга дитина», - зазначається в дослідженні.


«Дітям рекомендовано їсти 4-5 порцій овочів та 2 порції фруктів на добу, але дослідження показало, що щодня їдять фрукти та овочі 42,2% та 51,2% підлітків відповідно. Діти все більше їдять штучні трансжири. Також більше разу на тиждень підлітки вживають різні солодощі. Про це заявили 75,2% опитаних, понад третина з них їсть їх щодня», - йдеться на сайті української правди.

Як повідомляв Житомир.info, кожен восьмий український підліток залежний від соціальних мереж, а майже кожен п’ятий – сказав про те, що у нього вже був секс.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дослідження їжа підлітки  
Матеріали по темі