Політика

ЦВК зареєструвала першого кандидата в нардепи по мажоритарному округу в Житомирській області

7 June 2019, 17:51

7 червня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, на якому зареєстрували 21 кандидата в народні депутати в одномандатних виборчих округах, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 16, висунутих політичною партією – 5.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

«Комісія зареєструвала 16 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в ОВО у порядку самовисування, а саме: Куліченка І.І. – в ОВО № 28, Івахна А.Ю. – в ОВО № 31, Кузнєцова В.В. – в ОВО № 38, Романського І.В. – в ОВО № 63, Гайдамаку Л.А. – в ОВО № 91, Ференця О.В. – в ОВО № 92, Керусенко О.В. – в ОВО № 93, Горельцева А.В. – в ОВО № 96, Міщенка С.Г. – в ОВО № 98, Жолобовича Н.В. – в ОВО № 121, Муляренка О.В. – в ОВО № 152, Вінника І.Ю. – в ОВО № 184, Дєхтярьова О.В. – в ОВО № 217, Убірію В.Ш. – в ОВО № 222, Гладчука В.Ф., Рафальську І.В. – в ОВО № 223», - йдеться у повідомленні Центрвиборчкому.

Станом на 7 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 64 кандидатів у народні депутати України, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 59, висунутих політичною партією – 5.

Перший зареєстрований кандидат по Житомирській області – депутат обласної ради Ігор Романський, який раніше очолював фракцію Радикальної партії Олега Ляшка, а з літа 2018 року – позафракційний. Зараз Романський входить до депутатської групи «Бердичівляни».

Нагадаємо, центр одномандатного виборчого округу №63 знаходиться у Бердичеві.

Як повідомляв Житомир.info, депутатка Житомирської міської ради від Опозиційного блоку Наталія Леонченко повідомила, що буде балотуватися до Верховної Ради по мажоритарному округу №62 (Житомир) від партії Медведчука-Рабіновича «Опозиційна платформа – За життя».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦВК вибори ВР Романський  
Матеріали по темі