Події

​У Києві 19-річний хлопець з Житомирської області пограбував дівчину

9 June 2019, 14:01

У Києві поліція охорони затримала 19-річного хлопця з Житомирської області за підозрою у пограбуванні.

Про це 9 червня повідомила прес-служба поліції Києва.

«Під час патрулювання Дніпровського району столиці на вулиці Харківське шосе наряд поліції охорони почув крики дівчини про допомогу та помітив чоловіка, який тікав. Правоохоронці наздогнали його та затримали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що зловмисник помітив 18-річну дівчину, яка тримала в руках ґаджет, підбіг та забрав його. При поверхневому огляді чоловіка слідчі виявили та вилучили мобільний телефон, який впізнала потерпіла.

«Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявися 19-річний уродженець Житомирської області. Раніше проблем із законом він не мав», - повідомили в поліції.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 30 травня у житомирській школі №17 незнайомець намагався викрасти з рук 4-класника мобільний телефон.

Як повідомляв Житомир.info, 14 березня 2019 у Києві житель Житомирської області, якого розшукували за грабіж та крадіжку, попався на розбої.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж Київ поліція  
Матеріали по темі