Події

​На Рівненщині бердичівлянин на Opel потрапив у ДТП з двома фурами та маршруткою

10 June 2019, 10:10

7 червня на Рівненщині поблизу села Бабин Гощанського району сталася масштабна аварія за участі двох фур, маршрутки «Київ-Рівне» та легкового автомобіля, за кермом якого перебував 67-річний бердичівлянин. У результаті аварії кілька годин була повністю заблокована траса «Київ-Чоп» у напрямку столиці.

Про це 8 червня повідомила прес-служба поліції Рівненщини.

«Поліцейські на місці події встановили, що 33-річний житель Березнівського району, водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», сполученням «Рівне-Київ», порушив Правила дорожнього руху, створив аварійну ситуацію, внаслідок чого водій автомобіля «Opel Vectra», 67-річний житель міста Бердичів, допустив зіткнення із мікроавтобусом», - йдеться у повідомленні.

У цей час позаду рухався вантажний автомобіль «VOLVO» під керуванням 37-річного жителя Одеської області, який встиг загальмувати. Втім, одразу після нього водій автомобіля «КАМАЗ», 24-річний житель міста Шепетівка, не встиг зреагувати та допустив зіткнення із вищевказаними автомобілями. Від удару «КАМАЗ» перекинувся.

Відео рівненської поліції

Унаслідок ДТП травмувався водій «КАМАЗу». Медики у нього діагностували перелом гомілково-ступневого суглобу та госпіталізували у рівненську лікарню.

У салоні легковика перебувала 67-річна рівнянка з дитиною, яких доставили до лікарні. Жінка отримала забій хребта та після надання необхідної медичної допомоги відпущена додому. Дитину оглянули лікарі і попередньо тілесних ушкоджень не виявили.

У маршрутці перебувало 15 пасажирів, ніхто з яких не постраждав, як і водій «VOLVO».

«За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України», - поінформували в поліції.

Відео ТСН

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 9 червня поблизу Новограда-Волинського маршрутка «Луцьк-Київ» з’їхала в кювет та перекинулась.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Рівне КамАЗ поліція  
Матеріали по темі