Події

У Коростені п’яний водій «четвірки» зіткнувся з ВАЗ, постраждали троє дорослих та двоє дітей

10 June 2019, 11:04

У місті Коростень Житомирської області нетверезий водій ВАЗівки виїхав на зустрічну смугу та скоїв ДТП, внаслідок якої п’ятеро людей отримали травми.

Про це 10 червня повідомила прес-служба ГУНП у Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода що сталася 9 червня близько 12.50.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2104, 39-річний житель райцентру, рухаючись у напрямку виїзду з міста, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де вчинив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2110 під керуванням 31-річного коростенця», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП травми отримали водій та пасажири автомобіля ВАЗ-2110: 32-річна місцева жителька, 3-річна та 13-річна жительки Лугинського району. Молодшу дівчинку ушпиталили до травматологічного відділення Коростенської міськрайлікарні.

Крім того, травми у вигляді ран та саден отримав водій автомобіля ВАЗ-2104. Під час освідування було встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння (2 проміле).

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.


Відео КОРОСТЕНЬ today

Як повідомляв Житомир.info, 21 січня 2019 року на автодорозі поблизу міста Коростень Житомирської області вантажівка Scania виїхала на смугу зустрічного руху та скоїла зіткнення з легковиком Mitsubishi. В результаті одна людина отримала травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Коростень  
Матеріали по темі