Події

​У Малині до реанімації потрапив мотоцикліст, а на трасі Київ-Чоп травмувалися пасажири ВАЗу, в який в’їхала фура

11 June 2019, 10:45

У місті Малин Житомирської області в ДТП важкі травми отримав мотоцикліст, а на трасі Київ-Чоп у Радомишльському районі постраждали двоє пасажирів ВАЗівки, в яку в’їхала попутна фура. Обидві аварії трапились 10 червня.

Про це 11 червня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Зіткнення двох транспортних засобів, які рухались у попутному напрямку, сталось на перехресті вул. Огієнка та Джерельної у райцентрі Малин. Попередньо встановлено, що водій мотоцикла «Yamaha», 25-річний житель с. Слобідки, слідував за автомобілем «Volkswagen Passat» під керуванням 69-річного жителя району і під час повороту ліворуч на перехресті зіткнувся з ним. Внаслідок вказаної ДТП мотоцикліст отримав тяжкі травми, з якими був госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні», - йдеться в повідомленні.

Інша дорожньо-транспортна пригода за участі габаритної вантажівки та ВАЗа сталась увечері 10 червня у с. Кочерові на автодорозі Київ–Чоп.

«Близько 23 години до поліції надійшло повідомлення про ДТП із постраждалими на 85 км автодороги Київ–Чоп у Радомишльському районі. На місці пригоди працівники слідчо-оперативної групи місцевого ВП ГУНП попередньо з’ясували, що водій вантажного автомобіля «DAF», 58-річний житель Херсонщини, рухаючись у напрямку м. Житомира, не вибрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції та допустив зіткнення з попутним автомобілем ВАЗ-21099 під керуванням 39-річного жителя Коростишівського району», - повідомили в поліції.

Унаслідок вказаної дорожньої пригоди тілесні ушкодження отримали 20-ти та 32-річний пасажири легковика, жителі м. Коростишева. Обох чоловіків було госпіталізовано.

Відповідні відомості про вказані ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Обставини та причини аварій з’ясовуються.

Нагадаємо, 9 червня у Коростені п’яний водій «четвірки» зіштовхнувся з ВАЗ: троє дорослих та двоє дітей госпуталізували.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня на трасі Київ-Житомир автомобіль Tesla врізався у автоцистерну. У результаті ДТП загинула 24-річна пасажирка електрокара.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл ВАЗ фура Кочерів Малин  
Матеріали по темі