Події

У місті Житомирської області дворічна дівчинка випала з вікна третього поверху

11 June 2019, 12:48

Увечері 10 червня в Овручі 2-річна дитина випала з вікна третього поверху будинку і потрапила до лікарні.

Про це 11 червня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«До Овруцького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що з вікна 3-го поверху багатоквартирного будинку у райцентрі випала маленька дитина. Попередньо з’ясовано, що 2-річна дівчинка під час хвилинної відсутності батьків підбігла до відкритого вікна у квартирі та, вибралась на підвіконня і, перехилившись через нього, упала вниз. Каретою «швидкої» дитину було терміново доставлено до лікарні. На щастя, дівчинка відбулась лише забоями. Нині вона під наглядом медиків», - розповіли у поліції.

«За останній місяць це вже не перший випадок, коли через відсутність або недостатній догляд з боку батьків з маленькими дітьми трапляються неприємні ситуації або й нещастя. Відтак ми закликаємо усіх жителів регіону, які мають на вихованні малолітніх діток, відповідальніше ставитись до своїх батьківських обов’язків і ні на хвилину не залишати дітвору без належного нагляду і уваги», - повідомила начальник підрозділу ювенальної превенції Житомирщини Наталія Гончарук.

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня 2019 року з балкона 9 поверху в Житомирі випав півторарічний хлопчик і залишився живий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруч вікно дитина  
Матеріали по темі