Події

​На Сінному ринку в Житомирі автомобіль в’їхав у магазин

11 June 2019, 17:54

На Сінному ринку в Житомирі трапилась дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої легковий автомобіль в’їхав у магазин.

Про це 11 червня Житомир.info повідомили читачі, які надіслали до редакції фото з місця аварії.

На фото видно двох учасників ДТП: це мікроавтобус та легковий автомобіль КІА, який заїхав у магазин, що по вулиці Домбровського, а поряд - повалений металевий паркан.

У патрульній поліції Житомир.info розповіли, що о 17.36 за вказаною адресою надійшло повідомлення про зіткнення легкового автомобіля з магазином. На місце події виїхав екіпаж патрульних.

За словами патрульних, ДТП сталося з необережності водія легкового автомобіля - чоловіка пенсійного віку. За попередньою інформацією, автомобіль "КІА" був припаркований на протилежній стороні вулиці, водій хотів пересісти на пасажирське сидіння та випадково натиснув на педаль газу. У результаті цього автомобіль зрушив з місця, заднім ходом зачепив мікроавтобус, зніс парканчик та в'їхав у магазин.

Нагадаємо, 9 червня на вулиці Домбровського у Житомирі маршрутка збила 8-річного хлопчика. Відео з реєстратора тут. Дитина з перелом ноги і забоями тіла була доставлена до травматологічного відділення лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 6 червня на Лесі України в Житомирі не поділили дорогу Опель та ВАЗ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Домбровського Сінний ринок  
Матеріали по темі