Події

У Житомирській області 50-річний чоловік підстрелив підлітка

12 June 2019, 15:21

У Чуднівському районі Житомирської області 50-річний чоловік стріляв зі зброї на своєму подвір’ї, а поцілив у сусідську дитину.

Про це 12 червня у Facebook повідомив начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Сьогодні в обідню пору до поліції Чуднівщини надійшло повідомлення про те, що до лікарні з пораненням у спину доставлено 12-річного підлітка. За попередніми відомостями, 50-річний чоловік здійснив постріл з дрібнокаліберної зброї у своєму обійсті, а поцілив хлопця – у сусідському. Зараз станом потерпілого опікуються медики. Оскільки стрілок – працівник лісового господарства, про подію ми повідомили Державне бюро розслідувань. Тривають першочергові заходи із з’ясування усіх обставин», – йдеться у дописі.

Вячеслав Печененко проводить аналогію до трагічного випадку, що стався у Київській області, – коли в у Переяславі-Хмельницькому п'яні поліцейські підстрелили 5-річного хлопчика, внаслідок чого дитина померла.

«На жаль, трагічні події з пораненням дитини, що стались у сусідній області, очевидно, не стали уроком для дорослих. Зброя, якою б вона не була, – не іграшка. І в цьому вкотре переконуємось», – зазначає головний поліцейський області.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області уточнюють, що подія сталася у селі П’ятка.

«Близько 12.30 до Чуднівського відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до місцевої лікарні 12-річного жителя с. П’ятка із пораненням спини. Наразі хлопцеві надають необхідну медичну допомогу», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 червня 2019 року в Черняхівському районі Житомирської області 14-річний хлопець під час гри поранив свого 12-річного товариша, вистреливши з пневматичної гвинтівки.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 4 червня 2019 року більше двох десятків активістів зібралися на акцію «Безкарність вбиває» під стінами Головного управління Нацполіції в Житомирській області у зв’язку з новиною про вбивство 5-річного хлопчика в Переяславі-Хмельницькому. У тяжкому злочині обвинувачують двох поліцейських, які вирішили задля забави постріляти в бляшанки з пістолета та влучили в голову маленького хлопчика. Активісти декількох міст України, в тому числі Житомира, цього дня вийшли до будівель управлінь нацполіції з вимогою справедливо покарати винуватців та відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зброя поранення дитина рушниця постріл  
Матеріали по темі