Суспільство

Резиденція «Різома» гостинно відкрила двері для творчих колективів

13 June 2019, 12:55

12 червня до резиденції «Різома» у Бердичів завітали відомі дитячі хореографічні колективи «Totem Dance School» із Києва та «Start Point» із Рівного. За 20 днів танцювального табору, який буде на території резиденції, керівники проекту хочуть обмінятися досвідом у різних напрямках мистецтва і в результаті створити спільні номери, де буде поєднуватися циркова акробатика та хореографія.

«Резиденція арт-студії «Різома» відкрита для всіх охочих провести час із користю. Першими до нас завітали друзі із Києва та Рівного. Ми хочемо створити невеличкий експеримент у стилях та видах мистецтва. Результат нашої спільної праці всі охочі зможуть побачити 25 червня у актовій залі резиденції «Різома», - розповідає Ольга Крицька помічник керівника резиденції арт-студії «Різома».

У танцювальному таборі будуть насичені репетиціями дні. Діти з арт-студії «Різома» вивчатимуть сучасну хореографію, натомість, діти з хореографічних колективів опановуватимуть циркове мистецтво.

«Так, ми приїхали сюди удосконалювати свої вміння і для цього готові долучити максимум зусиль. Але ми приємно здивовані тим, що на території резиденції «Різома» можна не тільки посилено тренуватися, а й круто відпочивати. Це надає певну гармонію для роботи над собою», - ділиться своїми враженнями Вадим Жалюк. художній керівник рівненського хореографічного колективу «Start Point».

На території резиденції «Різома» дві великі танцювальні зали, затишне місце для проживання у невеликих будиночках, загальною місткістю 40 осіб, концертна зала зі сценою та столова.

«Резиденцію «Різома» ми створили для того, щоб дати можливість митцям розкривати себе. На нашій території для цього створені всі умови. Ми відкриті для нових проектів протягом усього року, не тільки влітку», - зазначає Ольга Крицька помічник керівника резиденції арт-студії «Різома».

Більше про Резиденцію на сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/rizoma.residency/ або за телефоном +380678885031

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі