Події

​У Бердичеві з вікна дев’ятого поверху випала маленька дитина

13 June 2019, 17:46

13 червня близько 16.00 у Бердичеві з вікна 9-поверхівки випала маленька дитина.

Про це 13 червня повідомив місцевий сайт Ріо Бердичів.

«Трагічна подія трапилася сьогодні близько 16-ї години на очах у численних перехожих. З вікна багатоповерхівки по вулиці Житомирській, навпроти Центральної міської лікарні, випала маленька дитина. Про це нашим журналістам повідомив чоловік, який став очевидцем цієї жахливої картини. За його словами, точно незрозуміло, з якого саме поверху впала дитина близько 2 років, адже сталося все досить швидко. Проте, подивившись вгору, люди визначили, що з 9-го, бо на інших поверхах вікна були зачинені, а на вищевказаному – відкрите», - йдеться у повідомленні.

За словами очевидців, як повідомляє місцевий сайт, дитина впала спочатку в траву, а потім її відкинуло до магазину. На місце події за лічені хвилини приїхала карета швидкої допомоги і малюка, який був без свідомості, але дихав, забрали до реанімаційного відділення лікарні.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info інформацію про подію підтвердили.

«Подія мала місце у Бердичеві. О 16.20 надійшов виклик. Дитина, 2017 року народження, не повних два роки, отримала тяжкі тілесні травми в результаті падіння з висоти. Дитина доставлена до реанімації, зараз за її життя борються лікарі. За попередньою інформацією, дійсно, дитина випала з 9-го поверху», - повідомили в прес-службі поліції.

Нагадаємо, 10 червня в Овручі дворічна дитина випала з вікна третього поверху, дитину з забоями тіла доставили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня 2019 року з балкона 9 поверху в Житомирі випав півторарічний хлопчик і залишився живий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів дитина падіння реанімація травма  
Матеріали по темі