Події

На Богунії у Житомирі чоловік випав з тролейбуса (доповнено)

14 June 2019, 15:31

У мікрорайоні Богунія в Житомирі 14 червня чоловік випав тролейбуса під час руху.

Про це близько 15.15 год. Житомир.info повідомила жінка, яка проходила повз, коли стався інцидент.

«Це сталося неподалік ринку «Хмільники», тролейбус № 2 рухався у сторону центру міста. Двері начебто зачинені були, але достеменно я не знаю, як це сталося. Людина лежить на асфальті, вже викликали швидку допомогу», – розповіла жінка. Інший читач надіслав до редакції фото з місця події. Він зазначає, що чоловік, випавши з салону тролейбуса, потрапив під колеса автівки.

У прес-службі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info зазначили, що виклик стосовну події станом на 15.20 год. не надходив.

Начальник відділу безпеки та організації руху Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Руслан Галіцький телефоном сказав Житомир.info, що їде на місце події.

О 15.55 год. Руслан Галіцькій розповів Житомир.info, що чоловік, явно будучи добряче напідпитку, вирішив вийти з салону, коли тролейбус рушив від зупинки.

«Людина у нетверезому стані. Коли тролейбус почав рух від зупинки, чоловік руками відкрив задні двері та випав на проїжджу частину. Його госпіталізувала «швидка». На місці події працює слідчий та встановлює всі обставини», – розповів Руслан Галіціький.

Він також спростував інформацію стосовного того, що чоловіка збив автомобіль, – травмувався пасажир лише внаслідок падіння.

Як повідомляв Житомир.info, 5 вересня 2018 року в Житомирі у тролейбусі, який рухався по вулиці Київській, впала та отримала забій жінка. На місце події водій викликав «швидку».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус Богунія  
Матеріали по темі