Місто

В ОДА відзвітували про роботи на стадіоні «Полісся» у Житомирі: все йде планово та поетапно

15 June 2019, 12:22

На стадіоні «Полісся» в обласному центрі продовжують роботи з реконструкції головного спортивного об’єкта Житомирщини. Вже завершені основні роботи на ядрі, наразі навколо влаштовують огорожу. Також захисним шаром покрили бігові доріжки і розпочали наносити розмітку на них.

Про це 15 червня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«За словами підрядника, на стадіоні всі роботи з реконструкції виконуються планово та поетапно. Завершені основні роботи на ядрі, тепер його огороджують. Асфальтують зону для проведення розминок та біля насосної станції. Монтують ворота на південному вході. Далі робитимуть сходи та облаштовуватимуть тротуар зі сторони вулиці Синельниківської. На черзі – накриття та тенісний корт та встановлення другої мачти для освітлення», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 березня 2019 на засіданні Ради регіонального розвитку в Житомирі Ігор Гундич назвав стадіон «Полісся» головним спортивним символом змін на Житомирщині. А 8 квітня 2019 віце-прем’єр міністр України Генадій Зубко проінспектував хід реконструкції житомирського стадіону «Полісся». Тоді керівник Житомирської ОДА Ігор Гундич розповів, що здати в експлуатацію об’єкт сподіваються у другому-третьому кварталі поточного року.

17 травня футбольна команда «Полісся» вперше за останні 15 років провела тренування на «рідному» стадіоні в Житомирі.

31 травня на стадіон «Полісся», де триває реконструкція, вкотре навідався голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич. На той період на стадіоні, зокрема, завершували асфальтувати доріжки.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкція стадіону «Полісся» почалася в 2013 року – тоді з компанією «АртХаус» департамент ОДА підписав договір на 11,4 мільйонів гривень на реконструкцію західної трибуни. У 2015 роціпідрядникам доплатили ще 3 мільйони, а у 2016 році – ще 8,5 мільйонів. У червні 2016 року взялися за реконструкцію футбольного поля та благоустрій території: на відкритих торгах з пропозицією у 7,68 мільйона гривень тоді перемогла компанія «Елітбуд-1». Станом на лютий 2018 року в стадіон вже було вкладено більше 100 млн грн. 1 березня 2019 року голова ОДА Ігор Гундич говорив, що вартість реконструйованого стадіону «Полісся» буде в межах 150 мільйонів гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон Полісся реконструкція ремонт  
Матеріали по темі