Місто

Для двох нових спеціальностей в ЖДУ ім. Франка майже за 1 млн грн придбали 60 комп’ютерів та два ноутбуки

18 June 2019, 10:52

Для забезпечення двох нових спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Прикладна лінгвістика» у Житомирському державному університеті імені І.Франка придбали 60 нових комп’ютерів.

Про це в інтерв’ю Житомир.info розповіла ректор університету Галина Киричук.

«Ми вже провели тендер і придбали для спеціальностей «Комп’ютерні науки» і «Прикладна лінгвістика» 60 комп’ютерів, що дасть змогу якісно організувати освітній процес», - розповіла Галина Киричук. За її словами, на комп’ютерну техніку витратили близько 1 млн грн.

За даними ресурсу ProZorro, тендер на придбання 60 комп’ютерів та двох ноутбуків ЖДУ ім. Франка оголосив 13 травня. Очікувалось провести закупівлю за 1 млн 228 тис. грн.

До 29 травня тендерна комісія приймала пропозиції від бажаючих взяти участь, яких надійшло дев’ять. Проте до аукціону, який відбувся у цей же день, допустили лише трьох: ФОП Лещенко К.О. – 888 тис. грн, ТОВ «М Енд Б Смарт Асістент» - 928,28 тис. грн та ФОП Іваненко В.В. – 933,378 тис. грн.

Упродовж першого тижня червня тендерна комісія розглядала подані пропозиції і прийняла рішення відхилити дві дешевші пропозиції, оскільки запропонований ФОП Лещенко К.О. товар не відповідав технічним вимогам замовника, а у документації ТОВ «М Енд Б Смарт Асістент» не вистачало електронного підписа.

Таким чином 7 червня переможцем торгів було визнано ФОП Іваненко В.В. з ціновою пропозицією у 933 тис. 378 грн. Наразі тендерна комісія повідомила про намір укласти договір з даним підприємцем.



За умовами проведеного тендеру, придбана комп’ютерна техніка має бути поставлена до університету до 31 липня 2019 року.

За даними ресурсу clarity-project.info, ФОП Іваненко Володимир Віталійович зареєстрований в с. Довжик Житомирського району. Основний вид діяльності – брошурувально-палітурна діяльність і надання пов’язаних з нею послуг.

Нагадаємо, у 2017 році ФОП Іваненко В.В. був переможцем тендеру виконкому Житомирської міськради на поставку 144 комплектів комп’ютерної техніки за 1,7 млн грн.

Повне інтерв’ю Житомир.info з ректором ЖДУ ім. Франка Галиною Киричук про нові спеціальності, сучасних студентів та плани на вступну кампанію читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комп'ютер ноутбук ЖДУ Киричук університет  
Матеріали по темі