Події

​У Житомирській області розшукують 80-річного дідуся, який має розлади пам’яті й поривався їхати до Естонії

18 June 2019, 13:13

У Житомирській області розшукують зниклого 80-річного Вене Сімо Арнольдовича. Дідусь у період з 16 по 17 червня вийшов з дому, що в садовому товаристві «Ластівка» Бобровського масиву Житомирського району, та досі не повернувся.

Про це 18 червня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Нині триває встановлення місцезнаходження безвісно зниклого Вене Сімо Арнольдовича, 09.02.1939 р.н., жителя Бобровського масиву Житомирського району. За словами дочки зниклого, він пішов з дому, розташованого у садовому товаристві «Ластівка», у період з першої половини дня 16 червня до ранку 17 червня та досі не повернувся», - йдеться у повідомленні поліції.

Його прикмети: на вигляд 80-85 років, зріст 170-180 см, худорлявої тілобудови, очі карі.

Був одягнений у чорну зимову куртку, чорні штани, чорні кросівки, джинсову кепку.

У поліції звертають увагу на те, що чоловік страждає на розлади пам’яті, не володіє українською мовою та погано розмовляє російською.

«Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Сімо Арнольдовича Вене, повідомте за телефонами: (0412) 40-78-03, 40-74-20 або «102» чи зверніться до найближчого відділку поліції», - просять у поліції.

Оголошення про розшук Сімо Арнольдовича Вене житомиряни публікували у соцмережах ще вчора, 17 червня. Так, у своєму дописі Микола Полівода просить допомогти розшукати людину.

«До цього часу поривався їхати на батьківщину до Естонії! Може знаходитися в районі дороги на Чуднів, аж до Буків-Денишів, залізничного або автовокзалу, провулку Вацьківського… Була оперативна група і кінологи з собакою. Собака взяв слід, що довів до повороту з Бобровського масиву на Чуднівську трасу, де й обірвався. Значить, сів на якийсь автомобіль чи маршрутку. Ймовірно, що поїхав у Житомир, а потім рушив на Київ», - йдеться в дописі Миколи Поліводи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція  
Матеріали по темі