Події

Упродовж кількох днів у Житомирській області втопилися троє людей

18 June 2019, 15:16

За добу в Житомирській області рятувальники дістали з водойм двох потопельників.

Про це 18 червня повідомила прес-служба управління ДСНС України в Житомирській області.

17 червня, о 13:05, до служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по вилученню потопельника з річки Гуйва, що поблизу с. Скоморохи Житомирського району.

«На місці пригоди бійці ДСНС встановили, що тіло знаходиться на відстані близько 3-х метрів від берега, у хащах. На гумовому човні вони дісталися до потопельника та за допомогою багра і рятувальної мотузки підтягнули його до берега», – інформують у ДСНС.

Подібні аварійні роботи проводилися і на ставку в смт Довбиш Баранівського району. Бійці ДСНС за допомогою багра вилучили на берег тіло чоловіка. Зазнається, що особи загиблих та остаточні обставини пригод встановлюють правоохоронці.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info повідомили, що особи загиблих чоловіків уже встановлені. Як виявилося, житель Скоморохів, про якого йдеться, зник ще напередодні, 16 червня.

«З’ясувалося, що це чоловік, 1981 року народження. 16 червня було повідомлення про те, що він пішов з дому, а згодом його тіло виявили у річці Гуйва», – поінформували у поліції.

Небіжчику, знайденому у довбиському ставку, було трохи за 20.

«17 червня до відділення поліції Баранівського району надійшло повідомлення про те, що у ставку виявлено тіло чоловіка, 1995 року народження», – розповіли у ГУНП.

На місця подій виїжджали слідчо-оперативні групи. При огляді на тілах загиблих слідів насильницької смерті виявлено не було. Трупи направлені на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Також у Держслужбі з надзвичайних ситуацій у коментарі Житомир.info розповіли, що 14 червня подібна трагедія сталася у селі Березівка Хорошівського району. Там у водоймі було виявлено тіло чоловіка, 1972 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня 2019 року в селі Харитонівка Коростишівського району в річці Тетерів втопилася жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик ДСНС  
Матеріали по темі