Фоторепортаж

Депутати, активісти й освітяни на червневій сесії Житомирської міськради. Фоторепортаж

20 June 2019, 13:04

У четвер, 20 червня, о 8 годині ранку розпочалася чергова 49-а сесія Житомирської міської ради, в порядку денному якої було 51 питання. Так, депутати планували заслухати звіт секретаря міської ради Наталії Чиж про роботу в 2018 році, але на початку сесії вона була відсутня.

Не почула Наталія Чиж і заяв 4-х своїх колег про вихід з фракції Об’єднання «Самопоміч», яку вона очолює. Після виходу з фракції Олександра Рибака, Антона Раковича, Валерія Шевчука та Олега Хмілевського фракція «Самопомочі», по суті, припиняє своє існування.

Між депутатами та освітянами розгорілася дискусія стосовно закупівлі обладнання для Нової української школи: централізовано чи кожна школа окремо. Заключення прямих договорів по мультимедійному обладнанню та фабриці друку не підтримали, тому залишили централізовані закупівлі.

Також депутати проголосували за присвоєння комунальному підприємству «Лікарня № 2» імені В.П. Павлусенка, а художній школі на провулку Студентському в Житомирі - ім’я Віктора Шкуринського.

До опівдня депутати виділили з міського бюджету 44,8 тис. грн на проїзд мешканців пільгових категорій села Вереси, яке входить до Житомирської міської ОТГ, та 3 млн грн на реконструкцію території біля ЗОШ №17 на Київській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія депутат  
Матеріали по темі