Місто

У Житомирі шукають тимчасового перевізника на 37-й маршрут і хочуть змінити схему руху

20 June 2019, 14:34

Управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради шукає тимчасового перевізника на маршрут №37 «Клосовського – Польова».

Оголошення про це 20 червня розмістили на сайті міськради.

«До уваги перевізників (власників автобусів)! Управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради готове укласти тимчасовий договір з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування № 37 «Клосовського – Польова» на наступних умовах: 9 автобусів, 9 графіків, інтервал руху – 8-10 хв, кількість місць для сидіння – від 18», - йдеться в оголошенні.

Скріншот з сайту міськради

Начальник управління транспорту та зв’язку міськради Костянтин Підпокровний розповів Житомир.info, що перевізника шукають у зв’язку із закінченням термін дії тимчасового договору.

«Закінчується термін дії тимчасового договору. Крім того, частково змінюється схема руху. Якщо раніше цей маршрут був кільцевий, рухався за схемою Маликова – Домбовського – Небесної сотні – Київська – Вітрука – Польова – Бердичівська і повертався по кільцю на Маликова, то зараз пропонується, щоб він повертався з Польової по Київській. Коли був знятий 40-й маршрут, мешканці мікрорайону Маликова залишились без повноцінного сполучення з Київською, тільки в одному напрямку. Ми хочемо дещо змінити схему руху, щоб забезпечити сполучення з Київською в обидва боки», - пояснив Костянтин Підпокровний.

За його інформацією, зараз маршрут №37 обслуговує ТОВ «Залізний пегас», цей перевізник також може звернутися до міської ради для укладання тимчасового договору. Тимчасовий договір укладається на 3 місяці або до проведення конкурсу.

Як повідомляв Житомир.info, з березня 2019 року маршрут №14 у Житомирі «Соснова – хутір Затишшя», від якого відмовилось ТДВ «Житомирське АТП-11827», обслуговує інший перевізник.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка перевізник Підпокровний №37  
Матеріали по темі