Місто

​На приміському маршруті, який передали Житомиру, будуть нові автобуси

20 June 2019, 21:00

Вже 21 червня на приміський житомирський маршрут №126 «Польова-Тетерівка» вийде 10 новеньких автобусів Isuzu.

Про це увечері 20 червня повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації.

«На приміському маршруті №126 з’являться новенькі автомобілі. Вже із завтрашнього ранку, 21 червня, на маршрут вийде 10 нових автобусів, повідомляє управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА», - йдеться у повідомленні.

«З метою покращення якості пасажирських перевезень перевізник придбав і вже завтра випускає на маршрут 10 нових автобусів. Вартість проїзду залишається незмінною», – зазначив начальник управління Роман Крисюк.

Маршрут №126 з’єднує місто Житомир з селом Тетерівка.

Нагадаємо, наприкінці травня 2019 року голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич своїм розпорядженням виключив десять приміських автобусних маршрутів із сфери впливу обласної влади, в тому числі маршрут №126.

Як повідомляв Житомир.info, 19 червня 2019 десятьма новими автобусами похвалилося приватне підприємство «Шеріфф». Комфортабельні маршрутки найближчим часом мають випустити на маршрут, на який – не кажуть.

До квітня 2019 в Житомирській ОДА обіцяли розробити єдину схему маршрутів, яка має врегулювати міські та приміські перевезення в обласному центрі.

Житомир.info

Фото з сайту ОДА:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрут №126 автобус ОДА  
Матеріали по темі